MINDEN JÓ DOLOG EGY MOSOLLYAL KEZDŐDIK

Időpontfoglalás

mobil: +36 30 5080462 / rendelő: +36 24 443 432

Dentform fogorvosi rendelő

Szigetszentmiklós 2310, Tököli u. 46

Információk

Tudjon meg többet az aktuális információkról!

Kiváló Fogászati Praxis Fogászati Asszisztensének Keresése

ÁLLÁSAJÁNLAT | ASSZISZTENS

Kiváló lehetőség fogászati asszisztens számára! Csatlakozzon dinamikus és elkötelezett csapatunkhoz, ahol kiemelkedő szakmai kihívásokkal találkozhat, és részt vehet egy olyan munkakörnyezetben, ahol az emberek egészségének és mosolyának megőrzése a legfőbb prioritás.

Feladatok:

  1. Páciensek fogadása és ellátása: Fogadjon és irányítson pácienseket, segítve őket az adminisztrációs folyamatokban és a szükséges dokumentációk kitöltésében. Nyújtson támogatást a kezelések során, és gondoskodjon a páciensek kényelméről és biztonságáról.

  2. Fogászati eszközök és felszerelések előkészítése: Végezze el a sterilizálási folyamatokat, gondoskodjon a fogászati műszerek és eszközök tisztaságáról és megfelelő elhelyezéséről, valamint segítsen az asszisztens kollégáknak a kezelések során.

  3. Rendelési adminisztráció: Rendezze a rendelőt, készítse elő az orvosi folyamatokhoz szükséges dokumentumokat, és biztosítsa a megfelelő raktározást és anyagellátást az egész rendelő számára.

  4. Kommunikáció és együttműködés: Hatékonyan kommunikáljon a páciensekkel és az orvosi személyzettel, biztosítva a szoros együttműködést és az információk hatékony áramlását.

Elvárások:

  • Fogászati asszisztensként szerzett tapasztalat előny
  • Kiváló kommunikációs és csapatmunka készségek.
  • Rugalmasság és képesség a változó munkakörnyezetben való hatékony navigálásra.
  • Pontosság és figyelem a részletekre.
  • Szakmai hozzáállás és vágy a folyamatos tanulásra és fejlődésre.

 

Ha szeretne csatlakozni egy elismert fogászati praxishoz, ahol lehetősége van szakmai fejlődésre és együttműködésre egy elkötelezett csapattal, kérjük, küldje el önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi címre:

Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese egy olyan közösségnek, ahol minden nap új kihívások várnak, és ahol az egészség és a mosoly megőrzése a legfontosabb küldetésünk!

INFORMÁCIÓK

Kedves Pácienseink!

A fontosabb információk itt lesznek megtalálhatóak.